Hirdetés

anyaknapja.lap.hu / Kreatív ajándékötletek anyák napjára

Kreatív ajándékötletek anyák napjára

Készíts ékszeres dobozkát édesanyádnak!

Fűzz gyöngyből nyakláncot anyák napjára!

Fantasztikus kreatív projektek kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. Örvendeztesd meg az édesanyát, nagymamát valamelyik szépséges kézműves alkotással, melyet Te magad is elkészíthetsz velünk. Selyempapír, papír és filc virágok, koszorúk, virágfüggönyök, képek, díszek és egyéb dekorációk, mind-mind a MintaMókuson!

A fényképes ajándékokat mindenki szereti! Örök emléket állítanak annak a pillanatnak, amikor a kép készült. Egy ajándékdobozra is rakhatunk fényképeket, egyedi díszeket, mintha fotóalbum lenne. A scrapbook technika ebben segít. Az elkészült dobozba kerülhet házi készítésű bon-bon, nyaklánc, kis apróság.

Egy kis kreativitással egy kéznyomatból egyedi ajándékot készíthetünk édesanyáknak, nagymamáknak. Egyszerű és valóban gyermeki alkotások születnek, mely a legszebb ajándék lehet egy édesanya számára. Az oldalon továbbá olvashattok mondókákat, találhattok dekorációt. Otthon közösen készíthettek játékokat, melyek egyszerűen elkészíthetőek, együtt játszás öröme vitathatatlan és maradandó.

HirdetésDélegyháza
Meghatározás:

Az anyák napja egy világszerte megtartott, az anyaságról megemlékező ünnep, melyet Magyarországon május első vasárnapján tartunk.

Az anyák napja egy világszerte megtartott, az anyaságról megemlékező ünnep, melyet Magyarországon május első vasárnapján tartunk.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kreatív ajándékötletek anyák napjára
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés